Specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija „Art medico“ osnovana je 1995. godine i 15 godina uspešno radi, u skladu sa savremenim dostignućima medicinske nauke negujući istovremeno tradiciju humanog pristupa pacijentu.

Od 2003. godine pacijente primamo u samostalnom, za potrebe ordinacije namenski izgrađenom prostoru, koji u potpunosti ispunjava sve higijensko-tehničke zahteve, a uz najsavremeniju opremu, prvenstveno za ultrazvučnu dijagnostiku i praćenje trudnoće, približava nas vrhunskom pristupu i dometima savremene ginekologije i porodiljstva.

Ordinacija se nalazi u mirnom kraju Beograda, na obodu Košutnjaka, u naselju Filmski grad. Gradskim autobuskim linijama dobro smo povezani sa skoro svim delovima grada (linije br. 37, 50, 52, 89).

Naše ljubazno osoblje, koje predvodi dr Milan Lužajić, specijalista ginekologije i akušerstva i klinički lekar sa uzornim iskustvom, trudi se da izađe u susret Vašim željama i pruži Vam vrhunsku i najpovoljniju uslugu u cilju očuvanja Vašeg zdravlja i zdravlja Vaše bebe.

U okvirima prepoznatljivog rada ordinacije ostvarena je veza uzajamnog poverenja i uvažavanja, što dokazuju pacijentkinje koje ostaju verne ordinaciji „Art medico“.

Na linku ispod možete pogledati galeriju slika, enterijera i eksterijera naše ordinacije.

  

galerija